fbpx

"BRA PILIHAN RAMAI WANITA MALAYSIA"

MEMPERKENALKAN

We promise our Bras.. COMFORTABLE STRETCHABLE PERFECT FITS

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

DETAILS

4 COLOR EXCLUSIVE

HOW TO MEASURE YOUR SIZE

Measure yourself using a tape measure and don’t pull to tight.
Ask someone to do it for you so it’s more accurate.

blank
blank
blank

TOP-BUST MEASUREMENT INSTRUCTIONS

Keeping the tape measure in the same position on your back move it up loosely over the fullest part of the bust, horizontally and with the centimetre side facing out.

blank

UNDER-BUST MEASUREMENT INSTRUCTIONS

Stand in front of a mirror and wrap the measurement tape around your body, right underneath your breasts.

TERIMA KASIH SIS CANTIK SUDI SCROLL SAMPAI SINI !

Sempena PROMO HAPPY HOURS kami nak bagi harga PROMOSI” untuk sis jika GRAB HARI INI.

Beli PARTY BUNDLE – BRA

(4 HELAI BRA) cuma RM200

RM120 + FREE SHIPPING

BERBALOI KAN ? Sis cantik pun dapat jimat sebanyak RM80.

Bila lagi sis nak reward diri sis dengan bra yang lawa dan sangat Exclusive dari kami. Lepas sis beli comfirm rasa macam tak pakai bra ringan dan selesa sangat..

PARTY BUNDLES - BRA

4 HELAI BRA
RM200
RM 120
  • 4 HELAI BRA
  • FREE SHIPPING
  • FREE GIFT
  • COD RM10
HOT SALES
blank
blank
FAQ's

Frequently asked questions

Boleh sis cantik , just Whatsapp kami di 01165252177 atau click link ni www.wasap.my/601165252177/NakRefund

Boleh sis cantik, Tapi saya minta maaf kalau terpaksa charge RM10

Customer Reviews
5/5
Selesa gila bra ni dah la nampak macam bra mahal, rasa exclusive sangat, yang penting breast nampak sexy. Mantul gitu hehe.
blank
Amiera Khairinah
Melaka
5/5
Saiz ngam dengan apa yang diiklankan. selesa dan rasa macam tak pakaibra je , nasib sempat grab harga promo. Susah nak cari bra selesa macam ni.
blank
Intan Sofea
Johor
5/5
Sangat selesa dan berkualiti. rasa macam tak pakai bra. hubby selalu geram. Penghantaran pun agak laju juga. Thanks waxcoals.
blank
Maria Anna
Selangor
John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next

OWLSTUFFS EMPIRE 

NO.PENDAFTARAN : (UT0039478M)
NO 265-1 KM 6 JALAN POKOK MANGGA 75250 MELAKA
Tel : 011-65252177
Email : waxcoals@admin.com
Copyright ©️ 2018-2022 Waxcoals I Powered by Waxcoals